This Woman’s Work – a Tribute to Kate Bush
Fredag 18 november – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
520 kr
Tid
19:00
fre 18 november
En hyllningskonsert till en av populärmusikhistoriens allra största som spänner bågen både klangligt och visuellt, och bjuder på klassiker och mer okända pärlor ur Kate Bush spännande katalog!

Få artister förtjänar likt Kate Bush att kallas stilbildare – både i musik, text och bild har hon varit en kreativ föregångare till generationer av artister och producenter. Men, det finns bara ett original. Och originell och helt unik har hon varit sedan genombrottet med Wuthering heights 1978, över 80-taletsklassikern Hounds of Love och till live-comebacken med showen Before the Dawn 2014.

Konserten har tidigare satts upp i Göteborg 2018. Resultatet blev två snabbt utsålda hus och en filmad version som snart streamats en halv miljon gånger på Youtube. Nu är det dags för This Woman’s Work – a Tribute to Kate Bush att ge sig ut på vägarna i en ny skepnad men fortfarande med sångerskorna Jennie Abrahamson och Malin Dahlström (från Niki and the Dove), i specialskrivna arrangemang av Martin Schaub.

Hösten 2022 hyllar vi en av populärmusikhistoriens allra största med en konsert som spänner bågen både klangligt och visuellt, och bjuder på klassiker och mer okända pärlor ur Kates spännande back-katalog.

På scen:
Jennie Abrahamson – sång
Malin Dahlström – sång
Martin Schaub – piano, keyboards, akustisk gitarr, kör (Kapellmästare)
Josefin Runsteen – fiol, percussion, kör
Axel Mårdsjö – saxofon, klarinett, flöjt, keyboards
Henrik Cederblom – elgitarr, akustisk gitarr, kör
Martin Holmlund – elbas, kör
Magnus Boqvist – trummor, samplingar

Du kanske även gillar

Dans / EGEN REGI / Familj
225 kr

Cirkusbaletten Tor 1 sep – Stora Teatern

EGEN REGI / Musik / Teater
225 kr

Apocalipsync Lör 3 sep – Stora Teatern

EGEN REGI / Familj / Musik
225 kr

Familjen Stråke Lör 10 sep – Stora Teatern