Frågor & svar

Här kan du läsa svaren på de flesta av de vanligaste frågorna.

Vilka är vi?
Kulturpunkten är en mötesplats för såväl kulturaktörer som publik. Du hittar oss på Stora Teatern, som en samlande plattform för Göteborgs fria kulturliv. På uppdrag av Göteborgs Stad håller vi publiken uppdaterad kring vad som händer och tillhandahåller biljetter till en stor mängd föreställningar.

Vill ni anlita oss?
För er som är fria kulturgrupper, med beviljat kulturstöd från Göteborgs Stads kulturförvaltning, och vill anlita oss kan ni kontakta oss via telefon eller mejl för vidare information.

Hur köper jag en biljett?
Sök upp arrangemanget, klicka på BOKA NU på valt datum, välj priskategori, antal osv och följ vidare flödesschema. Välj betalningsmetod, fyll i alla uppgifter, kontrollera att uppgifterna stämmer och klicka på Bekräfta bokning. Följ instruktioner för vidare köp. Köpet är nu klart

Varför går mitt köp inte igenom?
Om du inte har registrerat ditt kort eller konto för säker e-handel, kommer dit köp inte gå igenom. Detta gör du via din internetbank. Andra anledningar kan vara att kommunikationen med banken inte fungerar tillfälligt. Försök igen lite senare.

Var hämtar jag ut min biljett?
Du kan välja att skiva ut biljetten själv hemma på egen skrivare, ladda ner en e-biljett till mobilen eller hämta ut dem på Stora Teaterns biljettkontor under ordinarie öppettider mån-fre kl 12-18 och lör kl 10-14. Observera att utlämning av biljetter INTE sker på respektive arena.

Varför får jag inte biljetterna till min mail?
Om du valt att få dina biljetter skickade till din mailadress och de inte kommer till dig kan det bero på att din mailadress är inställd på att inte ta emot mail från ”no-reply”-adresser.
Kolla igenom din Skräppost, där mailet oftast hamnar, eller kontakta biljettkontoret.

Varför kan jag inte köpa biljetter till föreställningen?
Du kan oftast köpa biljetter på nätet fram till 2 timmar innan arrangemanget äger rum. Därefter gäller direktköp i mån av plats på respektive arena.

Förköp av biljetter kan du även göra på Kulturpunktens biljettkontor i Stora Teaterns foajé, Kungsparken 1  som har öppet mån-fre kl. 12-18 samt lör kl. 10-14

Kan jag använda rabattkuponger på Kulturpunkten?
Om du har fått ett erbjudande eller har en rabattkupong (t.ex enjoy, scenpass m.m), för någon av arenorna på Kulturpunkten, gäller de endast på respektive arena och inte i biljettkontoret på Kulturpunkten.

Kommande evenemang

Dans / Familj / Teater
40 - 200 kr

Blue Fre 24 maj – Teater Sesam

Nycirkus
150 - 280 kr

Talanglös – men galet envis Peter Åberg Lör 25 maj – Stora Teatern

Konsert / Musik
195 - 295 kr

Martin Hederos C/O Satie Sön 26 maj – Stora Teatern