Teater Barbara // Kom igen Caritha
Måndag 6 maj – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
175 kr
Tid
19:00
mån 6 maj
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

En kvinnas berättelse om livet som går och det bråddjup som öppnar sig i medelåldern. Vem blev jag? Vem vill jag vara nu? Kom igen, Caritha! handlar inte om kroppen eller någon förlorad skönhet. Nej, här är det själen; livet som det blev som bjuder upp till dans.

Kom igen, Caritha! är en uppriktig och humoristisk monolog med sång och musik om upplevelsen av att befinna sig en bit in i andra halvlek.

Caritha har en stark känsla av att tiden håller på att rinna ut, att det håller på att bli för sent. Medelåldern är stenhård. Det är den tid då man yrvaket ser sig omkring i spillrorna av det som skulle bli ens liv. Den tid då vänskap sätts på prov, då kvinnor och män skiljer sig, då de kastar allt över bord. Den tid då de får besök av döden. Caritha känner slutet pulsera som ett svart hål där borta i evigheten. Det blir inget kollektiv i Oregon, det blir inget liv som läkare utan gräns eller som politisk förhandlare i Mellanöstern.

På scenen dyker Carina Jingrot, som spelar Caritha, ner i havererade drömmar, tar lackmustest på samtiden och försöker förstå hur vi ska klara av insikten om att allt förr eller senare tar slut. Manuset är skrivet av den hyllade radiomakaren Lotta Erikson och är inspirerat av hennes radioprogram ”Åh vilket party”, som sändes i Sveriges Radio P1 2009. Med Malin Morgan som regissör är trion bakom föreställningen kvinnor som själva är i medelåldern. Du kommer att känna igen dig, inspireras och förfäras av detta gästspel från Teater Barbara från Stockholm!

Regi: Malin Morgan
Manus: Lotta Erikson
Skådespelare: Carina Jingrot
Teknik & Ljus: Rickard Folke
Kostym: Ninni Hasselberg
Ljuddesign: Klara Erikson
Musik: Peter Reynolds

EFTERHÄNG: ÄGGEN ÄR SLUT
Stanna kvar efter föreställningen, då det blir efterhäng i Kristallfoajén – med klimakterievänlig bar och underhållning!

Du kanske även gillar

Scenkonst / Teater
500 kr

Support Ticket Lör 1 aug – GEST – Gothenburg English Studio Theatre

Barnteater / Teater
195 kr

De vågade Tis 1 sep – Teater Jaguar

Scenkonst / Teater / Ungdom / Ungdomsteater
155 kr

Bara nå´t jag sa Tis 1 sep – Masthuggsteatern