Quiz – Quizakuten
Måndag 23 september – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
150 kr
Tid
17:30
mån 23 september
Speltid ca: 4 t 30 min

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Vita rockar, stetoskop, tempen, röntgen, recept och läkekonst. Drama i korridorerna, tv-läkare som Dr. House, Meredith Grey eller Hawkeye Pierce. Tänk quizkampens kategori ”Kropp och Knopp” eller en läkarstudent som tillkallar huvudläkaren genom att panikartat skrika ”She is going septic!”. Det är dags att rädda varandra, lägga en diagnos och rulla nytt papper över britsen. På med läkarrocken, ett par bekväma tofflor och låt oss tro på en snabb återhämtning.
Välkommen till akuten.

Om Stora Teaterns quiz

Varje säsong bjuder vi in till ett antal Quiz på Stora Teatern! En frågvis, fnittrig och glittrande fest, belägen i vår Kristallfoajé – varmt välkommen in bland sammet, kristall och guld! Här bjuder vi på god mat, ett mycket klurigt quiz och vårt älskade husband Det Brinner. Quizets frågor och innehåll är komponerat av vår producent Rickard Stierna, som älskar populärkultur och musik.

Vi bjuder på en vegetarisk buffé, med veganska alternativ. Vi tävlar dessutom om vår pokal som innehåller fribiljetter till Stora Teaterns breda repertoar. Toppa ditt lag med dina fiffigaste vänner och förläng helgen med en perfekt afterwork på måndagskvällarna.

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.

Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: Det Brinner

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Quiz
150 kr

Quiz – Pubquiz! Mån 21 okt – Stora Teatern

Quiz
150 kr

Quiz – X Mån 11 nov – Stora Teatern