Mammorna
Tisdag 7 december – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
300 kr
Tid
19:00
tis 7 december
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Ett brännande aktuellt drama om mammor som förlorat sina barn – och kärleken som lever för evigt.

De är sjuksyrror, lärare, butiks- och restaurangpersonal. De är mammor som burit sina barn närmast hjärtat. Och de är mammor som har tvingats uppleva det värsta en mamma kan uppleva. Att förlora ett barn. Mammorna handlar om fyra av dessa kvinnor. Om våldet som tog det mest värdefulla ifrån dem, om sorgen, frustrationen och kampen att orka gå vidare. Men mest av allt handlar den om kärleken, den ständigt närvarande, och för evigt levande.

Föreställningen bygger fritt på journalisten, författaren och programledaren Alexandra Pascalidous hyllade bok med samma namn. För regin står Sunil Munshi som genom åren uppmärksammats för sina drabbande och visuella uppsättningar som rönt stora framgångar på teaterscenen, bl.a. “Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva” på Dramaten, regi för “Melodifestivalen 2018” och de musikaliska monologerna “Hallå! Popmusik, kickar å kläder” med Magnus Uggla och “Lola” med Tommy Körberg. Senast med Klaus Nomi på Kungliga Operan, utvald till Scenkonstbiennalen 2021.

På scen ser vi Lo Kauppi, Chatarina Larsson, Maria Salah och Gloria Tapia. En samproduktion mellan Riksteatern och Kulturhuset Stadsteatern Stockholm.

Föreställningen presenteras i samarbete med Creative Communication Initiative.

Du kanske även gillar

Familj / Puppetry Art / Teater
145 kr

Pinocchio Lör 5 feb – Teater Sesam

Barn & Unga / Scenkonst / Teater
150 kr

Hemma Hos Lör 5 feb – Angereds Teater

Konsert / Scenkonst / Teater
615 kr

Fransk Kärlek Rostar Aldrig Lör 12 feb – ADAS teater