Improvision Song Contest
Måndag 8 maj – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
350 kr
Tid
18:30
mån 8 maj
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Äntligen är den tillbaka! Vår version av den klassiska melodifestivalen – fast helt improviserad!

I samarbete med Gbgimpro arrangeras en gång om året Improvision Song Contest, som både är en kärleksfull drift med, och ett kaxigt alternativ till Melodifestivalen. Vi bjuder in skickliga improvisatörer från hela landet som skapar kompletta låtar framför ögonen – och öronen – på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och samtidigt en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat!

Vid entrén får publiken skriva förslag på låttitlar. Under föreställningens gång drar sedan artisterna varsin låttitel, samtidigt som bandet lottar fram en genre –det kan vara allt från eldig tango till smäktande powerballad – och sedan framför artisterna sina nummer direkt, helt utan förberedelse.

De inbjudna artisterna har genom åren varit professionella improvisatörer, skådespelare och sångare. Ofta är de så skickliga att det är svårt att förstå att bidragen faktiskt är helt improviserade. Hela föreställningen ackompanjeras av en femmanna-orkester som improviserar musiken till alla låtar.

Självklart kryddas aftonen även med melodifestivaltypiska ingredienser som glammigt värdpar, snabbgenomgångar, fulländad bakgrundskör, sprudlande mellanaktsnummer och mycket mer.

Det kan bli hur galet och roligt som helst när text och musik blir till i stunden, och publiken garanteras en helkväll med massor av skratt!

Arrangör: Stora Teatern i samarbete med Gbgimpro

Du kanske även gillar

Humor / Teater
240 kr

Bokslut – en tragikomisk internredovisning, Teater Allan Sön 17 mar – Aftonstjärnan

Dans / Humor
425 - 525 kr

Master of Dance – Benke Rydman Tis 19 mar – Stora Teatern

Dans / Humor
525 kr

Master of Dance – Benke Rydman Tis 19 mar – Stora Teatern