Huset
Torsdag 23 november – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
250 kr
Tid
19:00
tor 23 november
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

HUSET är musikgruppen från Göteborg med Johan Hammerlid i framkant och Eric Dahlqvist på backup vocals, keys och produktion. Gruppen lade grunden med sina första releaser 2013 och där bildades konstellationen HUSET.

Unikt för bandet är deras live-uppsättning där Rasmus Bernestål på bas, Alexander Göransson på trummor och Jens Sellén på saxofon är med – något som speglas i deras singlar då produktionen till stor del är inspelad live.

Med omnämningar i Sveriges hetaste musikbloggar, radio och TV har de haft premiärer i P3 samt gästat P4 och P3 din gata. Med flera turnéer runt om i Sverige har gruppen även gjort spelningar i Kanada, Kosovo, Köpenhamn och Oslo. De har gästats och gästat artister som Kapten Röd och Bennett och på det sålt slut hemstadens ikoniska livescen Pustervik 7 (!) gånger.

Trots att HUSET skriver och sjunger på svenska har spelningarna utomlands varit väldigt uppskattade för den energin och glädje de alltid levererar på scen. Huset släppte sitt debutalbum ”Glow” våren 2020 och deras låt ”Väntade på mig” roterade på P3 i sex veckor. Under 2021 har det dansats i soluppgången till ”Cava & camel blå”, gråtits till ”Lämna några ärr” och ”Känslan” har fått oss att sakna livescenen.

Du kanske även gillar

Konsert / Musik
195 - 295 kr

Martin Hederos C/O Satie Sön 26 maj – Stora Teatern

Konsert / Musik
100 kr

Lelo Nika Jr.trio Sön 26 maj – Aftonstjärnan

Improvisation / Musik / Show
350 kr

Improvision Song Contest Mån 27 maj – Stora Teatern