BIANCO – LaBú Theatre
Fredag 15 november – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
175 kr
Tid
17:00
fre 15 november
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

GBG Mime Fest är en festival som erbjuder högkvalitativ scenkonst med mimen som grund. I år huserar festivalen på tre scener, Stora Teatern, Göteborgs Stadsteater Lilla Scenen och Teater Aftonstjärnan.

Föreställningen Bianco handlar om att acceptera förändringarna i våra liv och hur dessa förändringar – stora som små – formar oss, om hur vi väljer att hantera och möta dessa förändringar på bästa sätt, ett sista minne, om behovet av att släppa taget för att kunna utvecklas som människor, förlusten av någon eller något vi älskar. De är universella värden som ofta går obemärkta förbi i vårt samhälle. Hos LaBú Teatre uttrycks detta genom ett visuellt, komiskt och poetiskt scenspråk.

LaBú Theatre är ett nutida scenkonstskreation– och forskningsprojekt inom dramaturgin av objekt/figur, atmosfärer och visuella landskap. De utgår från vardagliga objekt/material för att skapa extraordinära upplevelser.

Bianco blev tilldelad priset Best Performance Award på International Theatre Festival FITC i Bukarest, Rumänien. Verket hade premiär 2017 på European Performing Arts Market for Children FETEN, Gijon, Spanien.

 

GBG Mime Fest är en festival som erbjuder högkvalitativ scenkonst med mimen som grund. Festivalen erbjuder även workshops, master classes och akademiska samtal. Festivalens strävan är att tänja på gränserna av vad mim är och kan vara på 2000-talet genom att presentera nationella och internationella verk av både etablerade- och up-and-coming-artister. Förutom scenverk presenterar festivalen installationer, kortare akter och musikakter.

Hela festivalprogrammet finns på www.gbgmimefest.se

Du kanske även gillar

Teater
420 kr

En natt i den svenska sommaren Fre 5 jun – Stora Teatern

Scenkonst / Teater
500 kr

Support Ticket Lör 1 aug – GEST – Gothenburg English Studio Theatre

Scenkonst / Teater / Ungdom / Ungdomsteater
155 kr

Bara nå´t jag sa Tis 1 sep – Masthuggsteatern