GBG Mime Fest // 2 become 1
Lördag 3 november – Aftonstjärnan

Biljettinfo

Plats
Aftonstjärnan
Pris
115 kr
Tid
18:00
lör 3 november
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Hur känns Spice Girls? Som sprakande lustar i kroppen.

Den här föreställningen är en del av GBG Mime Fest – en festival med fokus på den rörelsebaserade scenkonsten.

2-4 november öppnar vi portarna till Teater Aftonstjärnan och förutom att fylla huset med föreställningar kommer vi även erbjuda workshops, föreläsningar, livemusik och mycket annat. Festivalbaren kommer även att hållas öppen för mat och dryck till goda priser.

Missa inte att du kan köpa festivalpass och gå på samtliga föreställningar eller under en hel dag!

Läs mer på www.gbgmimefest.se

”Vi sitter här på rummet och speglar oss i cd-skivor. Dom tittar på oss. Vi tittar på dom. Vi vill ta oss in i deras kroppar. D.v.s. vara och knulla Spice Girls. Vi tar på oss läppstift och nagellack. Vi tittar på varandra. Dom tittar på oss genom oss. Vi klär av varandra kläderna och sätter på varandra andra kläder.

P.s. Come a little bit closer baby d.s.”

2 Become 1 är en fysiskt vibrerande föreställning skapad och framförd av Jonna Ljunggren och Li Molnár Kronlid med musik av Niki Yrla. Verket utspelar sig i ett flickrum med fokus på hur Spice Girls känns, som sprakande lust i kroppen, utforskas sexualitet, femininitet och makt i ett rum där allt är tillåtet. Föreställningen hade premiär under Departurefestivalen på Stockholms Dramtiska Högskola, oktober 2016

Jonna Ljunggren och Li Molnár Kronlid träffades när de studerade mimskådespeleri på Stockholms Dramatiska Högskola. De fann varandra konstnärligt i det gemensamma intresset för välrepeterade, tighta och formstarka föreställningar. Lis bakgrund inom koreografi och dans tillsammans med Jonnas inom skådespeleri och bildkonst resulterar i ett brett scen-konstnärligt uttryck med mimskådespeleri som bas. De jobbar utifrån egna erfarenheter och har ett förhållningssätt till arbetet där de utgår från Lust, i ordets dubbla bemärkelse.

 

Du kanske även gillar

Barnteater / Familj / Teater
125 kr

Kabaret Jaguar Ons 20 Feb – Teater Jaguar

Litterär förlaga / Scenkonst / Teater
220 kr

Anteckningar från ett källarhål Tor 21 Feb – Göteborgs Dramatiska Teater

Barnteater / Musikteater / Teater
50 kr

Barnmattan // Lullabies from around the world Sön 24 Feb – Musikens Hus