Christmas time is here – Bohuslän Big Band & Stockholm Voices
Söndag 8 december – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
450 kr
Tid
16:00
sön 8 december
Speltid ca: 2 t

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Upplev en jazzig och svängig kärleksförklaring till julen när Bohuslän Big Band möter vokalkvartetten Stockholm Voices i en gnistrande julkonsert.

Genom att varva härliga amerikanska julklassiker och andra mer eller mindre kända julpärlor bjuds du in till en kväll som fångar upp julens essens av glädje, hopp och ljus i mörker. För kvällen presenteras också helt nyskrivna arrangemang för storband och vokalkvartett på låtar som ”Santa Claus is coming to town” och ”Christmas time is here”, vilket ger en unik och uppfriskande klang till dessa tidlösa favoriter. Så sätt julklappsinköpen på paus för en stund, slå dig ner och kom i svängig julstämning tillsammans med oss!

Bohuslän Big Band är en samtida jazzorkester som både värnar och utmanar storbandsgenren. Orädda och utforskande ger de sig in i samarbeten med bredd och stor variation. Under åren har storbandet samarbetat med internationella jazzgiganter som Vince Mendoza, John Beasley, Christian McBride, Danilo Pérez, Luciana Souza och Maria Schneider samt folkkära artister som Jill Johnson, Björn Skifs, Sarah Dawn Finer och Tommy Körberg. Bohuslän Big Band är en del av Vara Konserthus och har ett konstnärligt uppdrag från Västra Götalandsregionen.

Stockholm Voices är en vokalkvartett med ett svängande band. Utsålda konserter och stående ovationer har kantat Stockholm Voices framfart. Med ena foten i jazzens mylla och den andra i den stilla midvinternatten bjuder sångarna i Stockholm Voices på stämsång och sväng i världsklass.

Gunilla Törnfeldt – sopran
Maria Winther – alt
Anton Forsberg – tenor
Jakob Sollevi – baryton

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Gospel / Julkonsert
495 kr

The Harlem Spirit of gospel By Anthony Morgan Ons 11 dec – Stora Teatern