Bärarna
Tisdag 3 december – Masthuggsteatern

Biljettinfo

Plats
Masthuggsteatern
Pris
155 kr
Tid
10:30
tis 3 december

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

De tre bärarna kommer tillbaka hem efter många år på resa. Minnen flödar fram och berättar om mamma, grodorna och lyckan, för att inte tala om sorgen när det man tagit för givet plötsligt ska förändras.

För skolbokningar vänligen kontakta Kulturpunkten.

Bärarna är en alldeles egen, smittsamt rörlig föreställning som leker fram känslor av sorg, oro och förlust, men också pirr och förväntan. För hur är det när stora saker förändras? Att flytta. Att bli stor. Att stå mitt i en rörelse. Hur är det att vara barn i en värld där de vuxna pratar och pratar och pratar om att allt som är känt ska ta slut?

Det blir lite sorgligt och allvarsamt, lite roligt och underligt – och ganska så vackert när bärarna hjälps åt. Hjälps åt att bära oro och hopp, att bära tungt och körsbärsbloms-lätt. Hjälps åt att bära varandra.

Bärarna (4-7 år) skapas av teamet bakom den hyllade Signalisterna (som bland annat togs ut till Bibu 2018), och rik på bilder och rörelse är den lättillgänglig för alla, även för den som ännu inte kan svenska så bra. Föreställningen bjuder på interaktiva inslag och är den första i projektet Rörelsen, som görs i samspel med barn – och vuxna! – i Västra Götalandsregionen.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Scenkonst / Teater
140 kr

#WRU Fre 18 Okt – GEST – Gothenburg English Studio Theatre

Barnteater / Dans / Musikteater / Performance / Scenkonst / Teater
155 kr

Stora Lilla Fre 18 Okt – Mumrik Kulturproduktion

Barnteater / Teater / Vetenskapsteater
155 kr

Lite vatten med gurka Fre 18 Okt – Masthuggsteatern