Spökutdrivning för nybörjare
Torsdag 4 november – Masthuggsteatern

Biljettinfo

Plats
Masthuggsteatern
Pris
155 kr
Tid
19:00
tor 4 november

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Efter att Masthuggsteatern stått tom i 60 år öppnar Kari Gripenklo återigen verksamheten, men någonting är fel. Kostymer och rekvisita försvinner mystiskt, det slår i dörrar och är där inte en lukt av svavel? Kort sagt: Teatern verkar vara hemsökt av sin forna ensemble. Kan det ha något att göra med pjäsen de arbetade med, Faust, historien om en man som säljer sin själ för framgång?

För att öka barns kunskaper om spöken och demoner bjuds nu alla mellanstadieelever in att delta i exorcismen av teatern, under trygg ledning av Jenny Ask, Sveriges enda legitimerade spökjägare. Inga förkunskaper krävs.

Spökutdrivning för nybörjare är en nyskriven interaktiv rysarfars för mellanstadiet. Föreställningen är en del av Västra Götalandsregionens arvsfondsprojekt Techformance och använder sig av ett webbverktyg där publiken själva kan påverka föreställningen. Detta kan med fördel göras med egen telefon/surfplatta. Det finns surfplattor att låna, säg gärna till i förväg om du vill låna!

OBS! Spökutdrivning för nybörjare är en rolig, fartfylld men också lite läskig upplevelse. Därför har vi en strikt åldersgräns på fyllda 10 år eller påbörjad årskurs 4. Inga undantag.

 

Du kanske även gillar

Teater
255 kr

Isadora & Kärleken Tor 28 okt – Hagateatern

Scenkonst / Teater
250 kr

Are we not drawn onward to new erA Tor 28 okt – GEST – Gothenburg English Studio Theatre

Scenkonst / Teater
225 kr

Barnen Tor 28 okt – Göteborgs Dramatiska Teater