Fransk Kärlek Rostar Aldrig
Lördag 12 februari – Konstepidemin

Biljettinfo

Plats
Konstepidemin
Pris
615 kr
Tid
19:00
lör 12 februari
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Älskade franska klassiker på svenska! Vi ger vår hyllade chanson–varieté med Fia Adler Sandblad, Ola Karlberg & Jonas Franke-Blom. Innan konserten avnjuter ni en specialkomponerad trerättersmeny på nyöppnade Restaturang Gården på Konstepidemin. 

Fransk kärlek rostar aldrig är äntligen tillbaka! Tillsammans med Restaurang Gården på Konstepidemin bjuder vi in till en kulinarisk och musikalisk kväll, lördag den 12 februari. Avnjut en specialkomponerad trerättersmeny innan ni förflyttar er in till konsertlokalen som ligger vägg i vägg med restaurangen.

Fransk kärlek rostar aldrig tolkar och sjunger älskade franska klassiker intensivt på svenska! Den franska visskatten drabbar oss med texter som skär rätt in i livets tillfälligheter och bråddjup. Den tar oss med in i passionen där kärlekens väsen får kontur och blir synlig.

Sångerna handlar om brustna löften och den ostyriga driften men också om en tristess som bjuder på hopp i form av en vardag full av små mirakel. Välkommen till vår franska chanson–varieté som hyllar det enda vissa som vi vet: livets och kärlekens fantastiska kraft!

Jacques Brel, Edith Piaf, Barbara, Gilbert Becaud. Oändlig är listan på gyllene strupar. Padam, Kom ihåg det finns rosor, Lämna mig inte nu, Domino. Grandios är listan på oförglömliga melodier.

Fransk kärlek rostar aldrig är en samproduktion mellan ADAS teater & Big Wind. Kvällen ges i samarbete med Restaurang Gården på Konstepidemin.


Kvällens meny:

FÖRRÄTT: Bakad rotselleri med Blåmusselsås och torkad trattkantarell
VARMRÄTT: (Alt 1) Smörstekt kummel med potatispuré, spetskål och vitvinsås eller (Alt 2) Gråbogris med rökt jordärtskockspuré, Shitakisvamp & friterad jordärtskocka
EFTERRÄTT: Chokladtarte med havtorn

Tider för bordsbokning: Välj mellan kl 17.00, 17.15 eller 17,30.
Var god boka ditt middagssällskap som en bokning.

Allergier eller specialkost? Kontakta oss på adasmusikaliskateater@gmail.com eller 031-82 16 26.


Fransk kärlek rostar aldrig startar kl 19.00 i Gröna rummet som ligger vägg i vägg med restaurangen.
Föreställningen är ca 75 minuter utan paus.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd och håller oss uppdaterade om förändringar som kan uppstå.

 

Vägbeskrivning:
Närmaste hållplats för spårvagn/buss är Linnéplatsen. Till vänster om Psykologiska institutionen leder vägen upp till Konstepidemin. Följ vägen och håll rakt fram ända tills du svänger vänster in på området. Restaurang Gården ligger i det Blå Huset. Konserten ges i samma byggnad.

Du kanske även gillar

EGEN REGI / Teater
420 kr

Britt-Marie var här – Marianne Mörck/Riksteatern Fre 30 sep – Stora Teatern

Familj / Puppetry Art / Teater
145 kr

Det Lilla Blå Lör 1 okt – Teater Sesam

Teater
150 kr

Jag är Betlehem Dawit Isaak Lör 1 okt – Angereds Teater