Briefs Factory / Brats Carnival
Lördag 15 oktober – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
250 kr
Tid
19:00
lör 15 oktober

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Queer cirkuspunk för hela familjen! En timme gränslös kärlekskabaret med ”more is more”-attityd, rosa glittriga monster och akrobatik.

När världsstjärnorna från australiensiska kompaniet Briefs Factory kommer till Sverige gör de det med ett BANG! En timme gränslös kärlekskabaret med ”more is more”-attityd som varvar rosa glittriga monster och hopprep med rubiks kub och akrobatik. En genderbending resa som lockar fram din inre diva likväl som en hyllning till konsten att våga vara sig själv. Alla tidigare superhjältar kan slänga sig i väggen – det här gänget kommer garanterat stå överst på listan framöver. Med på Sverigeturnén är också den hyllade svenske skådespelaren och dragartisten Robert Fux.

Briefs Factory syns frekvent på scener i London, Paris, New York och inte minst i Australien. De turnerar över hela världen och är främst kända för att skapa late night cabaret för en vuxenpublik. Brats Carnival är den föreställning de önskar att de själva kunnat få se när de var barn.

På scen: Fez Faanana, Mark Winmill, Thomas Worrell, Brett Rosengreen, Louis Biggs, Dylan Rodriguez och Robert Fux

Produktion:
Robert Fux Kostym: Gia Mitchell
Kreativ producent: Josefin Rosales

Föreställningen är en samproduktion mellan Briefs Factory, Cluster Arts och svenska Follow the Rabbit/Josefin Rosales och Riksteatern.

Du kanske även gillar

Dans / EGEN REGI / Familj
225 kr

Cirkusbaletten Tor 1 sep – Stora Teatern

EGEN REGI / Musik / Teater
225 kr

Apocalipsync Lör 3 sep – Stora Teatern

EGEN REGI / Familj / Musik
225 kr

Familjen Stråke Lör 10 sep – Stora Teatern