Barnen
Fredag 16 oktober – Göteborgs Dramatiska Teater

Biljettinfo

Plats
Göteborgs Dramatiska Teater
Pris
225 kr
Tid
19:00
fre 16 oktober
Slut

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Det är en tid efter kärnkraftsolyckan. Hazel och Robin lever ett spartanskt, isolerat liv när en gammal kollega kommer på besök. Men vad har hon för ärende?

Hazel och Robin har inte träffat Rose på trettioåtta år. Alla tre är de pensionerade kärnkraftsingenjörer som en gång arbetade tillsammans inte långt från den stuga när de nu möts igen. Pjäsen utvecklar sig till att bli ett moraliskt dilemma om huruvida den generation som vridit miljön ur led också är den som skall vrida den rätt igen. Ett kammardrama där katastrofen kryper allt närmare bortanför det pikanta triangeldramat och gammal, något rostig, vänskap.

Den flerfaldigt prisbelönta BARNEN av Lucy Kirkwood hade premiär på anrika Royal Court Theatre i London 2016, och sattes även upp på Manhattan Theatre på Broadway 2017.

På grund av social distansering kommer vi att ha avstånd mellan stolarna och därför är antalet platser begränsade med hälften.

Vi har vårt vanliga biljettpris men det går även att köpa stödbiljett för 300 kronor om man vill, detta på grund av förlorade intäkter i samband med pandemin.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Scenkonst / Teater / Ungdom / Ungdomsteater
155 kr

Bara nå´t jag sa Tis 1 sep – Masthuggsteatern

Barnteater / Teater
195 kr

De vågade Tis 1 sep – Teater Jaguar

Teater
200 kr

INSTÄLLD – Blod och Ben Mån 7 sep – Stora Teatern