Aftonstjärnans Nyårsbubbel
Fredag 7 januari – Aftonstjärnan

Biljettinfo

Plats
Aftonstjärnan
Pris
250 kr
Tid
19:00
fre 7 januari

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Aftonstjärnan bjuder in till sprakande, glittrande, och ganska ordentligt försenad nyårsfest! Vi välkomnar er stolt till vårt alldeles eget Nyårsbubbel – en nyårsrevy som kanske inte riktigt är en nyårsrevy, men kul och festlig ändå!

Tidsenligt nog bjuder vi på massor av återvunnet (läs: stulet) material; härliga sånger, gamla sketcher, och fina dikter av Aftonstjärnans klenod Kent Andersson. Lägg därtill nytt och fräscht musikalmaterial, hetsiga lekar, och kanske en käck liten dans, och vi har en fantastisk helkväll att se fram emot tillsammans med er!

Slå er ner i salongen och njut av en afton i två akter då vi tillsammans firar livet, och blickar framåt med tillförsikt och glädje! I pausen kan ni köpa försenat nyårsbubbel och snittar i caféet vilket med fördel kan förbeställas vid ankomst!

Är det ens lagligt att ha såhär trevligt?

Hjärtligt välkomna!


Medverkande: David Timonen, Emelie N. Hagman, Pernilla Karlsson, Robin Rösehag, Sara Axelsson, Sebastian Hagman, Sonny Enell

Regi: Pierre Hagman

Pris: Ordinarie: 250 kr
För medlemmar i Aftonstjärnans Kulturförening: 150 kr
För att bli medlem i föreningen klicka här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSex9u6Th_wdm02HK07pavpw0QvZesEN_8Ps4ipT1JuEpMuQdA/vi

Inför ditt besök på Aftonstjärnan vill vi informera att i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer det att krävas vaccinationsbevis i entrén för alla som är 18 år och äldre från och med den 1/12.

Vänligen ladda ner ditt bevis och ha det förberett samt ta med giltig legitimation och anländ i god tid för att underlätta insläppet.

Här ordnar du vaccionationsbevis: www.ehalsomyndigheten.se
Har ni frågor inför ert besök vänligen kontakta biljettkontoret på Stora Teatern så hjälper dom er.

Vi önskar er varmt välkomna!

 

Du kanske även gillar

Teater
300 kr

Mammorna Tis 7 Dec – Stora Teatern

Teater
150 kr

Hur många universum ryms i ett klassrum? Ons 8 Dec – Stora Teatern

Musik
50 kr

Musikaftnar på Aftonstjärnan Ons 8 Dec – Aftonstjärnan