Vårspektakel – En varieté med Zeniou & Gaston!
Söndag 10 mars – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
130 - 230 kr
Tid
14:00
sön 10 mars
Speltid ca: 45 min

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

En varieté med Zeniou och Gaston! Trolleri, ekvilibrism, eld och akrobatik för hela familjen. Detta är showen som blandar humor och överraskningar och får dig att tappa andan redan från start. Här gäller det att inte ta ögonen från scenen, för ibland går det snabbt.

Maria Zeniou firar 20 år som artist och med sina många discipliner både i luften och på marken är hon en av Europas mest bokade cirkusartister. Med en gedigen bakgrund på scen och en vilja av stål har hon utvecklats från catcher i trapets till multiartist både i luften och på marken. Förutom luftakrobatik i så kallade silks, hoop, trapets och nät gör hon hänförande eldshower och komiska fakirnummer.

Maria är en stark artist och använder sin egen styrka och kropp till alla sina shownummer. Hon har medverkat i flertalet musikaler, teaterföreställningar och krogshower och har bland annat arbetat tillsammans med vår svenska stolthet Joe Labero.

Gaston är inte en ordinär trollkarl – han är både mentalmagiker och världsrekordhållare! Han startade som ung inom teatern och gick i clownskola, för att sedan leta sig vidare in i cirkusens värld och tids nog bli en fullbordad varietéartist. Gaston blev känd för den stora massan när han klev in i TV-världen genom programmet Talang, där slutade han på en hedervärd fjärdeplats, fick blodad tand och fortsatte med att slå ett världsrekord i jonglering.

Föreställningen riktar sig till barn från 4 års ålder upp till mormorsmor och hennes vänner.

 

Ingår i Barnpaketet 2024! Boka 3 föreställningar till ett rabatterat pris: https://tickets.storateatern.se/sv/buyingflow/package/932/

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Familj / Teater
40 - 200 kr

Fairytale in Shadow Tis 5 mar – Teater Sesam

Familj / Teater
40 - 200 kr

Abu Casems Tofflor Lör 16 mar – Teater Sesam

Nycirkus
230 - 380 kr

Euphoria – Lone Company Lör 23 mar – Stora Teatern