INSTÄLLD – Tanblues
Söndag 26 april – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
300 kr
Tid
16:00
sön 26 april

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Tanblues är en fusion mellan persisk klassisk musik och den amerikanska bluesen. När dessa två stilar möts så kan det bara bli en gripande och mänsklig konsertupplevelse. Ett möte mellan två världar, två religioner, två kontinenter, två musikstilar och framförallt två framstående artister.

Tanblues är en magisk musikalisk upplevelse med superstjärnan Josette Bushell-Mingo och den renommerade musikern Tahmoures Pournazeri som du absolut inte vill missa. Tanblues är en fusion mellan persisk klassisk musik och den amerikanska bluesen. När dessa två stilar möts så kan det bara bli en gripande och mänsklig konsertupplevelse.

Tahmoures Pournazeri är en av Irans mest välkända kompositör och multiinstrumentalist med djupa rötter till den persiska traditionella musiken. Josette Bushell-Mingo är en eminent regissör, sångerska och skådespelerska. Dessutom så är Josette aktuell med ett uppskattat sommarprat på P1. Tillsammans hoppas de erövra bluesvärlden med en ny stil eller sammanföra två skilda världar. Med klassisk blues, texter från gamla persiska poeter, spirituell sufimusik och bland det viktigast här det traditionella instrumentet tanbur skapas en ny musikstil.

Detta är ett möte mellan två världar, två religioner, två kontinenter, två musikstilar och framförallt två framstående artister.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Barn / Barnteater / Musik
155 kr

Kroppologi Fre 3 apr – Big Wind

Barn / Musik / Sång
155 kr

Fröken Sill på nya äventyr Ons 15 apr – Big Wind

Barnmusik föreställning / Musik
140 kr

Familia med Stråf Vocal Strings Tis 21 apr – Ravaillac Musik och Teater