Storan Quiz – Gothenburg Guerilla Queer Bar
Fredag 14 juni – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
150 kr
Tid
19:00
fre 14 juni
Speltid ca: 4 t 30 min
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Den 14 juni är det dags för quiz West Pride edition! Kvällen till ära quizzar vi bland tuggummipop-rosa, flygande unicorns under ett strössel av regnbågsglitter! Kan du dina Spice Girls, din Madonna och Gaga? Det blir frågor om ALLLLT från Britney till Whitney - Liberté, Egalité, Beyoncé!

Egalité, Beyoncé!

Låt oss dyka ner bland kluriga frågor om pop-divor, 90-talshits, queer anthems, kärlek och respekt – detta är en safezone där du får vara precis den du är.

Vänta inte för länge – det är dags att organisera er! Samla ihop vännerna på barrikaderna för denna kväll bjuder Klubbägaren (aka vår egen Rickard Stierna) in till sockerstinn eufori till tonerna av vårt fantastiska husband Det Brinner. Vi ses i Queerstallen – ett vattenhål där vattnet bytts ut till cava och kärleken är oändlig.

Om Stora Teaterns quiz

Varje säsong bjuder vi in till ett antal Quiz på Stora Teatern! En frågvis, fnittrig och glittrande fest, belägen i vår Kristallfoajé – varmt välkommen in bland sammet, kristall och guld! Här bjuder vi på god mat, ett mycket klurigt quiz och vårt älskade husband Det Brinner. Quizets frågor och innehåll är komponerat av vår producent Rickard Stierna, som älskar populärkultur och musik.

Vi bjuder på en vegetarisk buffé, med veganska alternativ. Vi tävlar dessutom om vår pokal som innehåller gratisbiljetter till Stora Teaterns breda repertoar. Toppa ditt lag med dina fiffigaste vänner och förläng helgen med en perfekt afterwork på måndagskvällarna.

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 01.00.
Du kan boka i lag om max 4 personer.

Efterinläpp från kl 21.00 (när quizet är klart).

Quizmaster: Klubbägaren
Medverkande: Det Brinner

Om Gothenburg Guerilla Queer Bar

Gothenburg Guerilla Queer Bar är ett alternativ till etablerade klubbar och barer på Göteborgs hbtq-scen. Varje månad invaderar de en bar eller restaurang och skapar sitt eget ställe för en kväll.

Kom, umgås, dansa, drick och träffa nya människor och upptäck samtidigt olika ställen i Göteborg. En vecka innan takeovern skapas ett Facebookevent, men först dagen innan berättar de vilket ställe de kommer att ta över.

Alla är välkomna på eventen. En del av tanken med att de tar över ”heteroställen” är att skapa en mix av folk där alla har kul med varann, men den här gruppen är främst till för hbtqia+.

Du kanske även gillar

Quiz
150 kr

Quiz – Quizakuten Mån 23 sep – Stora Teatern

Quiz
150 kr

Quiz – Pubquiz! Mån 21 okt – Stora Teatern

Quiz
150 kr

Quiz – X Mån 11 nov – Stora Teatern