Rewind
Fredag 8 november – Hagateatern

Biljettinfo

Plats
Hagateatern
Pris
125 kr
Tid
09:00
fre 8 november

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

- Ett scenäventyr för 10 - 12 år om att resa i tiden.

För skolbokningar kontakta Kulturpunktens biljettkontor på 031-368 32 99 eller biljett@kulturpunkten.nu

Grattis!

Du är den lyckliga vinnaren av årets reseupplevelse!

Vi har nu chansen att med den senaste teknologin ta dig tillbaka i tiden. Vi landar hela vägen tillbaka i tidseran 2010 talet där du själv får svar på alla dina frågor om livet då. Varför pratade vi i metallfyrkanter istället för med varandra? Varför hade människor så bråttom jämnt? Och är den mystiska dansen flossa också en varningssignal?

I Kurages nya föreställning Rewind är publiken ett resesällskap från framtiden. Med sig har de en reseledare som tror sig veta allt om 2019 eller har de fått något om bakfoten?

Rewind är ett humoristiskt scenäventyr där framtiden möter samtiden i en omvänd tidsresa. Genom ett par framtidsglasögon kikar vi tillsammans med publiken på vad det egentligen innebär att leva just nu och fantiserar om framtiden. Hur kommer vi se tillbaka på året 2019? Vad kommer vara desamma och vad kommer vi ha förändrat? Och vad måste vi förändra?

Rewind har arbetas fram i samarbete med mellanstadieelever i Göteborg som har fått ge sina bilder av framtiden. Resultatet av alla dessa möten är en upplevelsebaserad föreställning med både scenkonst och ljudkonst där publiken bjuds in till att lyssna, se och själva reagera på det som händer.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Barnteater / Puppetry Art / Teater
150 kr

After Dagis © Varför Inte! Ons 4 Sep – Teater Sesam

Barnteater / Puppetry Art / Teater
135 kr

Maktens Doft Tis 10 Sep – Teater Sesam

Barnteater / Familj / Teater
155 kr

Kabaret Jaguar Tis 12 Nov – Teater Jaguar