Quiz – Tjuv och Polis
Måndag 25 mars – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
150 kr
Tid
17:30
mån 25 mars
Speltid ca: 4 t

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Släck lampan och lås ytterdörren! Den 25 mars är du varmt välkommen till en kväll kantad av brott och straff, kriminaldraman och Stockholmssyndrom. Tillsammans ska vi lösa mysterium, brotta ner tjuvar och rikta efterlyst-lampan mot det okända och ouppklarade! Kvällens tema för det andra quizet i vårens quiz-trilogi är inget mindre än - Tjuv och polis!

Morden i Midsummer, Efterlyst och Överste Senap i Vinterträdgården – vad kan du egentligen om krim? Har du läst Denise Rudberg och Jens Lapidus senaste? Betat av dina Heist-avsnitt? Och viktigast av allt – hur rullade Hercule Poirot sin mustasch?

På med den rutiga skjortan, dra på gröna jägarvästen och rätta till glasögonen – nu är det dags att tävla om finfina priser!

Vem kan du lita på när mysterierna fördjupas? Leta fram de skarpaste knivarna i lådan och samla laget – vi ses i skymningstid, två trappor upp i Kristallen!

Om Stora Teaterns quiz

Varje säsong bjuder vi in till ett antal Quiz på Stora Teatern! En frågvis, fnittrig och glittrande fest, belägen i vår Kristallfoajé – varmt välkommen in bland sammet, kristall och guld! Här bjuder vi på god mat, ett mycket klurigt quiz och vårt älskade husband Det Brinner. Quizets frågor och innehåll är komponerat av vår producent Rickard Stierna, som älskar populärkultur och musik.

Vi bjuder på en vegetarisk buffé, med veganska alternativ. Vi tävlar dessutom om vår pokal som innehåller gratisbiljetter till Stora Teaterns breda repertoar. Toppa ditt lag med dina fiffigaste vänner och förläng helgen med en perfekt afterwork på måndagskvällarna.

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.

Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: Det Brinner

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Quiz
150 kr

Quiz – och 12 poäng går till… Mån 29 apr – Stora Teatern