Quiz – Pubquiz!
Måndag 21 oktober – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
150 kr
Tid
17:30
mån 21 oktober
Speltid ca: 4 t 28 min

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

”Where everybody knows your name” – den nya hippa diskussionen pratar om sunkhakens patina. Vält inte stammisens glas när du gestikulerar över vilken gubbrock som är bäst. Träffa ett original och köp en billig öl, som kanske har kolsyra i sig. En Wettextrasa som är lika osanitär som toaletten, där pommesen är otroliga och stämningen varm. Vi ramlar dåliga gatan fram och snackar konspirationsteorier och avbryts av målfirande när hemmalaget lägger en otrolig frispark. AW blir till en helkväll, helkvällen blir en helg och plötsligt frågar bartendern och du ska ha samma gamla vanliga. Ja, knô dig in – fast dörra är trång!

Om Stora Teaterns quiz
Varje säsong bjuder vi in till ett antal Quiz på Stora Teatern! En frågvis, fnittrig och glittrande fest, belägen i vår Kristallfoajé – varmt välkommen in bland sammet, kristall och guld! Här bjuder vi på god mat, ett mycket klurigt quiz och vårt älskade husband Det Brinner. Quizets frågor och innehåll är komponerat av vår producent Rickard Stierna, som älskar populärkultur och musik.

Vi bjuder på en vegetarisk buffé, med veganska alternativ. Vi tävlar dessutom om vår pokal som innehåller fribiljetter till Stora Teaterns breda repertoar. Toppa ditt lag med dina fiffigaste vänner och förläng helgen med en perfekt afterwork på måndagskvällarna.

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.
Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: Det Brinner

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Quiz
150 kr

Quiz – Quizakuten Mån 23 sep – Stora Teatern

Quiz
150 kr

Quiz – X Mån 11 nov – Stora Teatern