Quiz – och 12 poäng går till…
Måndag 29 april – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
150 kr
Tid
17:30
mån 29 april

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Den 29 april går vårens quizsäsong i mål! Temat på vår grand finale är summan av Tommy Körberg, Celine Dion, ABBA och Loreen. Ni Eurovision-älskare där ute - den här kvällen är till er!

En tonartshöjning, en man i ett hamsterhjul, hela regnbågsflaggan, en otrolig mellanakt och Europas mest säregna artister på internationell engelska. Vad kan gå fel?

Bjud med dina mest tonsäkra vänner och kamma hem douze points och fantastiska priser! Förbered er på Eurovisionyra med quizmaster Rickard Stierna i spetsen och ljuv musik av husbandet Det brinner kvällen lång!

Om Stora Teaterns quiz

Varje säsong bjuder vi in till ett antal Quiz på Stora Teatern! En frågvis, fnittrig och glittrande fest, belägen i vår Kristallfoajé – varmt välkommen in bland sammet, kristall och guld! Här bjuder vi på god mat, ett mycket klurigt quiz och vårt älskade husband Det Brinner. Quizets frågor och innehåll är komponerat av vår producent Rickard Stierna, som älskar populärkultur och musik.

Vi bjuder på en vegetarisk buffé, med veganska alternativ. Vi tävlar dessutom om vår pokal som innehåller fribiljetter till Stora Teaterns breda repertoar. Toppa ditt lag med dina fiffigaste vänner och förläng helgen med en perfekt afterwork på måndagskvällarna.

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.

Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: Det Brinner

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Quiz
150 kr

Quiz – Tjuv och Polis Mån 25 mar – Stora Teatern