Quiz – Chapeau Claque
Måndag 19 februari – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
150 kr
Tid
17:30
mån 19 februari
Speltid ca: 4 t
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

På med den svajande hatten, de största solglasögonen och toppa pagen, knip en plats på främre raden - vi ses längst fram vid catwalken! Från de stora franska modehusen kommer ett quiz kantat av glamourösa IT-väskor och svulstiga emblem. Var med när vi inleder quiz-våren i modets tecken, på temat - Chapeau Claque!

Har du en passion for fashion? Är du redo för nobless, finess och stilfulla frågor? Ikväll riktar vi de smattrande blixtarna mot modemissar och flugorna som kom och gick.

Från Armani, Chanel och Yves Saint Laurent till postordermagasin – vad du än väljer, gör det med sval siluett, en stilett och max en halstablett (till lunch)! One day you are in and the next day you are out. Kamma ihop laget och repa in tacktalet så ses vi i Kristallfoajén, två trappor upp – nu har du din chans att kamma hem fashionabla priser!

Om Stora Teaterns quiz

Varje säsong bjuder vi in till ett antal Quiz på Stora Teatern! En frågvis, fnittrig och glittrande fest, belägen i vår Kristallfoajé – varmt välkommen in bland sammet, kristall och guld! Här bjuder vi på god mat, ett mycket klurigt quiz och vårt älskade husband Det Brinner. Quizets frågor och innehåll är komponerat av vår producent Rickard Stierna, som älskar populärkultur och musik.

Vi bjuder på en vegetarisk buffé, med veganska alternativ. Vi tävlar dessutom om vår pokal som innehåller fribiljetter till Stora Teaterns breda repertoar. Toppa ditt lag med dina fiffigaste vänner och förläng helgen med en perfekt afterwork på måndagskvällarna.

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.

Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: Det Brinner

Du kanske även gillar

Quiz
150 kr

Quiz – Tjuv och Polis Mån 25 mar – Stora Teatern

Quiz
150 kr

Quiz – och 12 poäng går till… Mån 29 apr – Stora Teatern