Outlines
Lördag 10 oktober – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
300 kr
Tid
19:00
lör 10 oktober

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Svenska Face First Company gästar Stora Teatern med föreställningen Outlines - nycirkus och livemusik i absolut världsklass! Med hisnande akrobatik i luften såväl som på marken, med jonglering, balans och sina egna kroppar, tänjer akrobaterna på gränsen för vad vi tror är fysiskt möjligt.

Föreställningen Outlines tar avstamp i periferin av vårt medvetande. 43 procent av våra dagliga beteenden utförs omedvetet, av vana och är formade av vår uppväxt och våra erfarenheter.Hur översätter vi det till cirkusmanegen? Gömmer sig vanorna backstage eller står de mitt i strålkastarljuset? Face First Company vill titta närmare på både våra vanor och ovanor för att utforska dess konturer och karaktär. Kompaniets akrobater kastar sig handlöst ut i det okända och har tillsammans skapat en plattform där individens kreativitet och förmåga testas och får ta plats.

Ensemblen består av cirkusartisterna Manda Rydman, Oscar Karlsson, Anton Graaf, Sarah Lett och Gustaf Rosell. De har jobbat med prestigefyllda kompanier som Cirque du Soleil, 7Fingers, Cirque Eloize, Cirkus Cirkör samt på Stockholms Stadsteater och Folkoperan.

Musiken är skriven och framförd av keyboardisten Mikaela Hansson som jobbat med artister som bl.a. Fever Ray, Seinabo Sey, Markus Krunegård och Lykke Li.

Hannele Philipson som jobbat med Stockholm Stadsteater, Norrlandsoperan och HIPP i Malmö har gjort scenografi och ljusdesign.

Regissör: Philipp Boë
Ljudtekniker: Vilhelm Montán Lindberg

 

Presenteras som en del av Cirkus i Väst.

Alla speltillfällen