Oslipat pratar om Dödssynderna
Lördag 13 maj – Aftonstjärnan

Biljettinfo

Plats
Aftonstjärnan
Pris
85 kr
Tid
19:00
lör 13 maj
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Humorklubben Oslipat bjuder in till en syndig mix mellan standup och forskarsamtal. Alltså, en chans till att både skratta och lära sig något! Kvällens ämne är Dödssynderna och forskaren som resonerar med oss kring ämnet är teologen Ola Sigurdson, verksam vid Göteborgs universitet. Han har bland annat intresserat sig för relationen mellan humor, subjektivitet och transcendens!

Kvällens komiker:
Niklas Andersson behöver ingen närmare presentation i Göteborg där han sålt ut ett närmast galet antal Draken med sin soloshow ”Medelmåttan från Hisingen”. Han är en av landets mest eleganta komiker som med glimten i ögat lyckas skämta om nästan vad som helst utan att det blir dålig stämning.

Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Elinor har hörts i Tankesmedjan i P3 och gör just nu succé med krimpodden ”Vad blir det för mord?”

Johannes Finnlaugsson är den enda svenska komikern som löst Palmemordet. Han är också en diamant på standup-scenen. Det är tunga slag mot skrattmusklerna och knockout efter knockout. Han är oerhört produktiv med en otroligt hög medelnivå. Hörs varje vecka i podcasten Måndag.

Ludde Samuelsson representerar en klassisk bild av den svenska folksjälen. Han är en av de erkänt skickligaste komikerna i landet. Med blont hår och naiv uppsyn skojar han om vitt skilda ämnen. Hans stil präglas av finurlighet dolt bakom ödmjukhet.

Tina Bergerus har av GP blivit kallad ”Kungen av självutlämnande mörk comedy”. Hennes humor har
nerv och känns mycket modern.

Kvällens konferencier: Oslipats klubbdirektör Fritte Fritzson, som förutom standup gör podcasten ”Allt du velat veta” och medverkar i årets upplaga av På spåret.

Oslipat pratar om presenteras med stöd av Riksbankens jubileumsfond.

Du kanske även gillar

Humor / Teater
240 kr

Bokslut – en tragikomisk internredovisning, Teater Allan Sön 17 mar – Aftonstjärnan

Dans / Humor
425 - 525 kr

Master of Dance – Benke Rydman Tis 19 mar – Stora Teatern

Dans / Humor
525 kr

Master of Dance – Benke Rydman Tis 19 mar – Stora Teatern