Nostalgi-Quiz
Måndag 26 september – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
100 kr
Tid
19:00
mån 26 september
Information
Stora Teatern sätter alltid guldkant på vardagen – nu även i quizform! Den 26 september bjuder vi in till säsongens första quiz, mitt bland de gnistrande kristallkronorna och de röda sammetsgardinerna. Kvällen till ära kommer vi krama ur de fluffigaste minnena i din inneboende nostalgiker. Glittrig och fnittrig stämning utlovas, och för de som vet mest – fina priser!

Det här är quizet för dig som vill ha extra allt, kan lite om allt – men också för dig som kan mycket om lite. Vår eminente quizmaster Rickard Stierna är tillbaka för att ställa frågorna och temat är NOSTALGI. Vi snackar barnprogram från förr, “one-hit wonders” och populärkulturella ”blasts from the past” á la 80- och 90-talet.

Inkluderat i biljetten får du ett quiz i toppklass, live-underhållning och en vegetarisk buffé. Gästande artist för kvällen är jazzdrömmen Amanda Andréas. Med sina mjuka toner och varma utstrålning kommer vår tids Monica Z ge quizet det där lilla extra.

Quizet äger rum två trappor upp i Kristallfoajén – som för denna afton går under smeknamnet Quiztallen. Buffén kommer stå uppdukad och vi har baren öppen för att stilla din törst.

Så, vad väntar du på? Det är dags att toppa laget, öva på ett tacktal och gnugga tankenöten ordentligt för att kamma hem vinsten!

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.

Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: Amanda Andréas

Du kanske även gillar

Quiz
110 kr

Quiz på Stora Teatern – Nu blir det barnprogram Mån 16 okt – Stora Teatern

Quiz
110 kr

Ett Litet Quiz om Döden Mån 13 nov – Stora Teatern

Quiz
240 kr

Stora Quizet på Stora Teatern Mån 18 dec – Stora Teatern