Musikafton: Gunnar Källström + My Dear Companion
Onsdag 9 november – Aftonstjärnan

Biljettinfo

Plats
Aftonstjärnan
Pris
50 kr
Tid
19:00
ons 9 november

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

I höst återkommer Musikaftnar på Aftonstjärnan, musikprogram på nedervåningens caféscen. Under tre onsdagskvällar bjuds det in till artistframträdanden i intimt publikformat, två olika akter per kväll. I pausen mellan akterna finns det möjlighet att köpa vin eller öl.

Gunnar Källström estradör, vispoet och författare gästar Aftonstjärnans scen med sitt senaste album Den roliges väg. Det är det tionde i ordningen och här återfinns visor om fred, nära relationer, barnets världar och tiden som passerar medan makaronerna kokar. Det låter kanske flummigt men tillsammans med lite lustiga melodier blir det riktigt spännande.

Som alltid när Gunnar är i farten bjuds det på halsbrytande berättelser mellan melodierna. Gunnar flankeras denna afton av de eminenta musikerna Olof Källström och Martin Olsson. My Dear Companion är en Göteborgs-baserad grupp bestående av Agnes Åhlund (cittra & sång), Hannah Shermis (banjo & sång) och Lea-Marie Sittler (gitarr & sång). Trion spelar både traditionella amerikanska låtar och egenskrivet material där den trestämmiga sången står i centrum. De tre sångerskorna flätar på ett unikt sätt samman hjärtskärande melodier med lekfulla ackompanjemang till en vacker och svängig väv av livsöden och historier.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Musik / Scenkonst
215 kr

Fransk kärlek rostar aldrig Lör 1 okt – ADAS teater

EGEN REGI / Musik
620 kr

Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu Sön 2 okt – Stora Teatern

Barn / Berättande / Musik
155 kr

Fågelfabler Lör 8 okt – Big Wind