Konst som motstånd – möt humoristen Olof Wretling
Måndag 6 december – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
65 kr
Tid
19:00
mån 6 december

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Möt humoristen Olof Wretling, skrönornas mästare! ”Humorn är mitt vapen”, har han sagt, Olof Wretling, Sveriges roligaste komiker och berättare! Tillsammans med vänner har han startat en helt ny humorgenre i Sverige.

Han är hjärnan bakom humorgruppen Klungan och Mammas nya kille, humorprogrammet i Sveriges Radio P3. Han har också turnerat Sverige runt med sin egen föreställning Diagnoserna i mitt liv. Ett tag var han också konstnärlig ledare på Ögonblicksteatern i Umeå, innan det bodde han i Göteborg och nu bor han med sin familj i Karlstad. Han syns i TV, både för vuxna och för barn, på film och på scener runt om i hela Sverige. Tillsammans med Klungankollegan Sven Björklund skrev han boken Till häst genom Västerbotten 2014 och många är de som hör Olof i både Sommar- och Vinter i P1.

Samtalsledare är Martin Wicklin, journalist och radioproducent som sedan 2015 är programledare för Söndagsintervjun i P1.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Föreläsning / Konst / samtal
Gratis

Konstbiennaler – om och i staden. Konstnärssamtal med Runo Lagomarsino och Nina Mangalanayagam Ons 22 sep – Stadsbiblioteket Göteborg

samtal
65 kr

Konst som motstånd – möt den samiska sångerskan Sofia Jannok Mån 22 Nov – Stora Teatern