Kärleken, döden och vi
Fredag 4 december – ADAS teater

Biljettinfo

Plats
ADAS teater
Pris
215 kr
Tid
19:00
fre 4 december

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

En hoppfull teaterföreställning om psykisk (o)hälsa och livets förunderliga kraft – med sång och musik
mellan allvar och humor!

Du är på språng mitt i livet när det plötsligt tar stopp. Du står där på gatan och minns inte vart du skulle gå. Du tittar ut genom fönstret men ser ingenting. Och ändå är allt som vanligt. Eller?

Universum för samman tre kvinnor med skilda livsöden. Inför våra ögon sammanfogas skärvor, fragment och minnesbilder. De är här för att vittna om vår tid och för att utkräva svar. De är tre kvinnor med kunskap att förändra världen.

Kärleken, döden och vi är ett körverk för tre solister om psykisk (o)hälsa, filosofi, mikrobiologi och livets förunderliga kraft.

Detta är ADAS tredje föreställning under rubriken GÖMDA HISTORIER som bygger på nutida historier om utsatthet. Tidigare föreställningar är Vi som bär världen om socioekonomiskt utsatta ensamma mammor och Camilla försvann om prostitution och människohandel.

GÖMDA HISTORIER är en fristående fortsättning på Barnhemsbarns-projektet med föreställningarna Bouffon- de övergivna, Söt, tyst och duktig samt Jag är ett barnhemsbarn.

Med stöd av Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, Statens Kulturråd, Sveriges Författarfond (Dramatikerutskottet) och Sensus studieförbund.

Sagt om Kärleken, döden och vi:

En trehövdad ensemble framför tre parallella monologer, med inslag av sång i musikalstil. Greppet är uppfriskande och sångerna vackra – Göteborgs-Posten

Duktiga skådespelare får fram frustrationen hos rollfigurerna – Kulturbloggen

…känslorna efter denna fantastiska föreställning, det kryper under skinnet av blandning mellan det tyngsta och det vackraste – Publik kritik

Du kanske även gillar

Drama / Scenkonst / Teater
300 kr

STOLARNA Ons 28 okt – Teater Trixter

fysisk teater / Scenkonst / Teater
215 kr

Your Body Isn’t Just You Ons 28 okt – ADAS teater

Barnteater / Puppetry Art / Teater
145 kr

Pinocchio Tor 29 okt – Teater Sesam