Immigrants
Onsdag 7 december – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
475 kr
Tid
19:00
ons 7 december
Som producent, låtskrivare, DJ, multiinstrumentalist och kompositör har Nitin Sawhney etablerat sig som en kulturell pionjär världen över. Med en musikalisk röst som är både distinkt och mångsidig rör han sig över en mängd olika genrer och medier. I december kommer han till Göteborg för en unik konsertkväll.

Med nyfikenheten som drivkraft har den brittiska universalbegåvningen Nitin Sawhney tonsatt allt från film, tv, teater, dans och tv-spel. Inte minst är han en erkänd soloartist. Allra senast med albumet Immigrants där han tar politisk ton grundade i självupplevda erfarenheter av rasism.

Med över 20 studioalbum i sitt musikaliska alster, inklusive soloalbum, filmljudspår och samlingar, har Nitin Sawhney mottagit en mängd nationella och internationella utmärkelser, så som Novello Lifetime Achievment Award 2017. Han har även utsetts till Chair of Trustees för PRS Foundation – Storbritanniens ledande välgörenhetsfinansierare av ny musik och talangutveckling. Han har dessutom tilldelats hela sju hedersdoktorer.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Dans / EGEN REGI / Familj
225 kr

Cirkusbaletten Tor 1 sep – Stora Teatern

EGEN REGI / Musik / Teater
225 kr

Apocalipsync Lör 3 sep – Stora Teatern

EGEN REGI / Familj / Musik
225 kr

Familjen Stråke Lör 10 sep – Stora Teatern