Hur ska det gå för Babette?
Lördag 22 april – Konstepidemin

Biljettinfo

Plats
Konstepidemin
Pris
155 kr
Tid
14:00
lör 22 april

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

”Hur ska det gå för Babette?” är en färgstark musikteaterföreställning, ett komiskt, men också allvarligt familjedrama, som utspelar sig på en cirkus.

Med doft av sågspån och svettiga trikåer, med toner från orkestern, trolleri och hungriga clowner skapas spänning och förundran i publiken. Vi får följa Babette som tillsammans med sina två systrar Pilotte och Pilatte, mamma Beatrix och pappa Jean- Baptiste, växer upp i cirkusfamiljen Coquette.

Familjens Cirkus Pistage reser ständigt till nya städer för att uppträda. På cirkus måste man oavbrutet öva på sina nummer, sköta djuren, ta hand om cirkustältet och göra reklam för att locka till sig publiken.

Babette tycker om sin familj, men funderar mycket på vad hon själv egentligen vill. Hon börjar tröttna på att livet på cirkusen och i familjen är så stressigt och bråttom hela tiden. Det är som att ingen lyssnar på vad hon försöker säga. Kommer Cirkus Pistage leva vidare? Måste man hänga i familjens trapets? Hur ska det gå? Och framför allt: Hur ska det gå för Babette?

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Musikteater / Teater
160 kr

Skogsorgeln – En saga för vuxna Lör 25 mar – Teater Albatross

Musikteater / Teater
160 kr

I Skuggan av Hatet växer Blommor Mån 27 mar – Teater Albatross

Barnteater / Familj
100 kr

Tåren i snåren Mån 10 apr – Aftonstjärnan