Gregarious
Söndag 3 november – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
150 kr
Tid
19:00
sön 3 november

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

På engelska är ”Gregarious” en term för djur och människor som känner sig som mest tillfreds i grupp. På spanska betyder ”gregario” vattenbärare, främst i cyklingstävlingar, en person som offrar sin position för att lagkaptenen ska kunna cykla till seger. Föreställningen ”Gregarious” betyder fantastisk cirkus.

På scen möter vi två cirkusartister som i sann anti-hjälteanda utforskar närheten och mänskligheten i sportens värld. Där kampen ligger mellan tävling och brödraskap – laganda och rivalitet.

Delvis baserat på de bådas egna vänskap ger dem scenen en varm och kär föreställning, att känna igen sig i med bubblande humor. De tar sig an teeterboard, chinese pole och akrobatik med särskild finess, och med sin lekfulla, subtila stil kan vi ändå lita på att de alltid kommer fånga varandra.

På scenen ser vi Nilas Kronlid och Manel Rosés som tillsammans studerade cirkusprogrammet på DOCH. De har setts i uppsättningar av Cirque Du Soleil och Cirkus Cirkör och 2016 blev deras vänskap ett samarbete och resultatet är Gregarious.

Konstnärligt team:
På scen: Nilas Kronlid, Manel Rosés
Outside eyes: Joan Catalá, Angela Wand

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Nycirkus
275 kr

Bloom – Cirkus Cirkör Fre 18 Okt – Stora Teatern

Nycirkus
320 kr

Tabarnak – Cirque Alfonse Fre 1 Nov – Stora Teatern

Barn / Familj / Nycirkus
150 kr

Tråkmånsafton – Kompani Giraff Sön 10 Nov – Stora Teatern