Göteborg Improv Comedy Club på Contras Public House
Onsdag 20 september – Contrast Public House

Biljettinfo

Plats
Contrast Public House
Pris
150 kr
Tid
19:00
ons 20 september
Speltid ca: 2 t 15 min
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Skratta, ät och drick tillsammans med dina vänner, kollegor eller partner på härliga Contrast på Tredje Lång mitt i centrala Göteborg. Här får du se improvisationsteater - en föreställning som skapas mitt framför ögonen på dig, helt enkelt en humorupplevelse utöver det vanliga!

Varmt välkommen till Improv Comedy Club på Contrast Public House på tredje långgatan, Göteborg. Här uppträder några av Sveriges främsta improvisatörer och spelar improvisationsteater. Upplev spänningen och komiken i att aldrig veta vad som kommer att ske! Improvisationsteater, eller Improv Comedy är teater helt utan manus med fokus på att improvisatören
på plats ska skapa humor. Du får därmed se förställningen skapas mitt framför ögonen på dig, helt utan förberedelser. Inget tillfälle är det andra likt, allt hittas på i stunden. Som publik sitter du tryggt, improvisatörerna tar aldrig upp någon på scenen. Däremot har du chansen att vara med och bestämma förutsättningarna.

 

Contrast Public House ligger på på Tredje Långgatan 16 och är en GastroBar som serverar både mat och dryck. Göteborg Improv Comedy Club spelar improvisationsteater jämna veckor varannan onsdag. Föreställningen börjar kl 19:00 och slutar 21:00 med en paus på 15 minuter.

Var: Contrast Public House, Tredje Långgatan 16
När: 20/9, 4/10, 18/10, 1/11 (English), 15/11, 29/11 och 13/12. 2023, kl 19:00 – 21:00
Vad: Improvisationsteater med fokus på komik – teater utan manus!