Förvandling – Big Wind (3-6 år)
Fredag 30 oktober – Aftonstjärnan

Biljettinfo

Plats
Aftonstjärnan
Pris
115 kr
Tid
13:00
fre 30 oktober

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Stora ögon! För långa armar! Är ballongen ett huvud? Vad är det vi ser? Och vad blev det nu? Förvandling är ordet. – Följ med Johanna Ehn in i en förtrollad rörelsevärld.

Förvandling är en dansföreställning för små barn mellan 3 och 6 år. Förvandling, förändring, utveckling, ingen kan undvika den, vi växer från att vara små till att bli stora, vi förändras i olika sammanhang, vem är jag i det här rummet eller den här tröjan?
Med kostymer gjorda av konstnär Karin Agelií leker och dansar figuren med olika sidor av sig själv. Det tunga runda livsälskande monstret som har aptit på livet och korv, med sin stora mun och stora ögon. Den blå figuren med alldeles för långa armar, som spelar munspel och känner sig lite hängig. Den guldiga cylindern har varken ögon eller armar, vinglar och skrider omkring.

Det är en slags – vaudeville-show – där olika figurer uppstår, på ett magiskt sätt, framför publikens ögon. Föreställningen tar sin utgångspunkt i fysisk teater och dans och är en ca 30 min lång föreställning i ett litet format.

 

Caféet öppnar 1h innan föreställning.

Du kanske även gillar

Drama / Scenkonst / Teater
300 kr

STOLARNA Ons 28 okt – Teater Trixter

fysisk teater / Scenkonst / Teater
215 kr

Your Body Isn’t Just You Ons 28 okt – ADAS teater

Barnteater / Puppetry Art / Teater
145 kr

Pinocchio Tor 29 okt – Teater Sesam