Film-quiz
Måndag 24 oktober – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
100 kr
Tid
19:00
mån 24 oktober
Lights, camera, action! Den 24 oktober är du varmt välkommen till en afton fylld med plot twists, cliffhangers och spoiler alerts. Temat för den andra kvällen i höstens quiz-trilogi är nämligen FILM. Feel good-stämning utlovas, och för de cineaster som vet mest – fina priser!

Det här är quizet för dig som vill ha extra allt, kan lite om allt – men också för dig som kan mycket om lite. Manusförfattare tillika huvudrollsinnehavare är vår quizmaster Rickard (Hollywood)Stierna som under kvällen kommer sätta dina IMDB-kunskaper på prov. Det blir frågor på allt från blockbusters till smalfilm, kultrullar, svenska kioskvältare och minnesvärda soundtracks.

Inkluderat i biljetten får du ett quiz med hög rating, exklusiva gästakter och en vegetarisk buffé. Quizet äger rum två trappor upp i Kristallfoajén – som kvällen till ära går under smeknamnet Quiztallen. Buffén kommer stå uppdukad och vi har baren öppen för att stilla din törst.

Så, vad väntar du på? Det är dags att toppa laget, jobba fram ett tacktal (tänk Oscars) och gnugga tankenöten ordentligt för att kamma hem vinsten!

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.

Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: TBA

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

EGEN REGI / Teater
420 kr

Britt-Marie var här – Marianne Mörck/Riksteatern Fre 30 sep – Stora Teatern

EGEN REGI / Musik
620 kr

Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu Sön 2 okt – Stora Teatern

EGEN REGI / konst som motstånd / samtal
65 kr

Konst som motstånd – möt dokumentärfilmaren Fredrik Gertten Mån 3 okt – Stora Teatern