Euphoria – Lone Company
Lördag 23 mars – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
230 - 380 kr
Tid
19:00
lör 23 mars
Speltid ca: 1 t

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Det började som en barndomsdröm. En dröm om att skapa en fantasifull och spännande värld fylld av cirkus och musik, där allting är på låtsas men samtidigt alldeles på riktigt. Ett äventyr och en lek som plötsligt blir på allvar och sen lek igen.

Möt fem barndomsvänner som nu har vuxit upp, blivit cirkusartister och fortfarande delar drömmen om en magisk, häpnadsväckande, rolig och färgstark cirkusvärld. En värld fylld av eufori, en värld som de vill dela med dig!

I Euphoria, bjuds hela familjen in till en lekfull och spännande värld där klassiska och banbrytande cirkusdiscipliner flätas samman med musik till en färgstark, euforisk helhet. Nervkittlande klättringar i kinesisk påle, fotjonglering med cirkusartist, mänskliga pyramider och fenomenal cykelkonst med enhjuling. Föreställningen är fylld av vibrerande energi, överraskningar, humor och akrobatik som tänjer gränserna för vad den mänskliga kroppen kan utföra.

Medlemmarna i denna sammansvetsade grupp – Mahé Nithardt, Rémi De Carvalho, Ambroise Donnier, Patricia Minder och Xavier Mermod – har alla varit vänner sedan barnsben. De växte upp tillsammans med cirkusen och gjorde sitt allra första scenuppträdande ihop. Som cirkuskompaniet LONE Company delar de äntligen samma scen igen, melodiskt ackompanjerade av livemusik som skapas under föreställningens gång.

För scenografin står Marie Moberg. Maries scenografi tar sin utgångspunkt i fantasin och lekfullheten och ger oss ett kontrastrikt rum som skapar en stabil grund men samtidigt överraskar och utmanar.

En cirkusföreställning av LONE Company i samarbete med Borås Stadsteater, Riksteatern och Cirkus i Väst.

Konstnärligt team & medverkande
Av och med: LONE Company
Co-director: Johan Lescop
Acrobatic support: Alberto Feliciate Ordóñez
Komposition/Musiker: Ambroise Donnier
På scen: Mahé Nithardt, Rémi De Carvalho, Ambroise Donnier, Patricia Minder, Xavier Mermod
Scenografi & kostymdesign: Marie Moberg
Bild: Markus Gårder

 

Del av Cirkuspaketet 2024! Boka 2 föreställningar till ett rabatterat pris: https://tickets.storateatern.se/sv/buyingflow/package/938/

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Familj / Nycirkus
130 - 230 kr

Vårspektakel – En varieté med Zeniou & Gaston! Sön 10 mar – Stora Teatern

Nycirkus
180 - 280 kr

Talanglös – men galet envis Peter Åberg Lör 25 maj – Stora Teatern