Ett Litet Quiz om Döden
Måndag 13 november – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
110 kr
Tid
17:30
mån 13 november
Speltid ca: 5 t 10 min

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

”Det är jag som är döden, jag har länge gått vid din sida”. I säsongens tredje quiz är temat döden. Men oroa dig inte, ingen död utan liv. Vi ska alla vandra vägen genom livet med samma slutdestination. Det är många som gått före oss – såsom disketter, fast telefoni och massor av briljanta människor vi fortfarande pratar om.

Detta är ett quiz för dig som vill ha extra allt. För dig som kan lite om allt eller mycket om lite. Vår alldeles egna domedagsprofet och tillika quizmaster heter Rickard Stierna och han kommer testa dina kunskaper om livet efter detta, överlevnadsstrategier och odödliga hits.

Vinn ett fint pris, segra över ett motståndarlag som våren gör över vintern och lyssna till tonerna av vårt fantastiska husband.

När Kristallen (som kvällen till ära döps om till Quiztallen) förvandlas till en minneslund kommer en dödsgod buffé stå uppdukad och vår bar är öppen. Missa inte chansen! Det är dags att toppa laget, öva på ett tacktal och hitta ett evigt livselixir – så att du kan begrava vinsten och säga ”Den enes bröd, den andres…”

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.
Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: Det Brinner

DET BRINNER
På allmän begäran, och för vår egen glädjes skull, välkomnar vi Det Brinner tillbaka som Quiz-husband! Det Brinner kommer att dyka upp med gäster på samtliga quiz under hösten och förgylla tillvaron för alla som lyckas knipa en plats.

Som soloartist verkar Matilda Sjöström under aliaset Det Brinner och skapar gråtdisco med extremt ärliga och starka texter, i en dansdriven pop.

Hon har tidigare släppt två album tillsammans med Nils Dahl som duon Steget. Bandet har varit en självklarhet i Göteborgs musikliv sedan många år tillbaka. De har skrivit hitten Såna som du och har nu släppt ett tredje album.

Matilda har även skapat musik med bandet Äkta Kärlek som hon hade tillsammans med vapendragaren och bästa vännen Stina Velocette. Idag driver Stina och Matilda ”Sonya Studios” på Stigbergstorget i Göteborg.

Matilda är också medlem i Nationalteaterns Rockorkester sedan tio år tillbaka, där hon bland annat sjunger Hanna från Arlöv och Ingelas sång.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Quiz
110 kr

Quiz på Stora Teatern – Nu blir det barnprogram Mån 16 okt – Stora Teatern

Quiz
240 kr

Stora Quizet på Stora Teatern Mån 18 dec – Stora Teatern