Det finns inga fattiga barn
Lördag 16 maj – Göteborgs Dramatiska Teater

Biljettinfo

Plats
Göteborgs Dramatiska Teater
Pris
150 kr
Tid
13:00
lör 16 maj

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Vad är relativ fattigdom? Hur skiljer den sig från annan fattigdom? Detta är pjäsen med allvar och humor. En pjäs där ingen vill spela huvudroll. Men vad gör det? Så länge en får åka med på klassresan!

Teater Kattastrof bjuder in dig till Jenny och Johannas verklighet. En verklighet som för somliga tycks vara främmande. Kanske rent utav overklig. En strävan efter att få vara som alla andra, att få ta del av klassresan och att inte hela tiden behöva uppleva sig själva som ”fattiga”. Resultatet, en mordbrand.

 

Under pjäsen får du följa med på en resa om politikers ignorans och en mammans kamp om att få behålla sitt barn. En tjänsteman som inte bara utreder en minderårig, utan även en mors föräldraförmåga. Hur ungdomars flykt från verkligheten tar formen av luftslott byggt på ekonomiskt framgång. Avslutningsvis får vi ta del av ett unikt föredrag om hur just Du kan bli rik genom att stjäla pengar från andra.

 

Manus: Rasmus Lindberg

Regi: Viktor Karlsson

Längd: Ca. 90 minuter utan paus.

 

Ensemble:

Karin Melin

Hampus Eriksson

Rasmus Hanák

Johannes Gustafsson

 

Om Teater Kattastrof:

Teater Kattastrof är en Göteborgsbaserad frigrupp som sedan år 2019 arbetar med scenproduktioner innehållande teater, musik och dans.

Historien om Teater Kattastrof börjar som, många bra berättelser gör, på nyårsafton. Året var 2018 och fem personer, då för varandra ganska obekanta, bestämde sig för att tillsammans skåla in det nya året. Under middagen skojades det brett om att det finns för lite katastrof inom teatern idag och ännu mindre kattastrof. Vad det inte visste var att de fyra dagar senare skulle ha sitt första rep och fyra månader senare ha premiär för sin första föreställning.

 

Föreställningen är en amatörteaterproduktion i samarbete med Amatörteaterns Riksförbund.

Förlag: ATRs Förlag / Amatörteaternas Riksförbund, Västerås.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Mentalmagi / Scenkonst / Teater
240 kr

Mind Games Fre 10 apr – Odramatiska

Scenkonst / Teater
140 kr

INSTÄLLD #WRU Ons 15 apr – GEST – Gothenburg English Studio Theatre

Barnteater / Puppetry Art / Teater
145 kr

Alma och Ayo på väg hem Ons 15 apr – Teater Sesam