Bärarna
Tisdag 24 september – Masthuggsteatern

Biljettinfo

Plats
Masthuggsteatern
Pris
155 kr
Tid
10:30
tis 24 september

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Hej igen, vårt hus! Hej, alla träden! Lilla bord, lilla skåp! Hej, älskade plats, vad vi har saknat dig.
De tre bärarna kommer tillbaka hem efter många år på resa. Varje liten sten och stam i trädgården, varje ting i huset betyder minnen. Minnen från en lycklig barndom och en tid fylld av drömmar. Bärarna ställer ner sin börda och är så glada. Men så darrar det till under fötterna och rister i väggarna: Pengarna är slut och trädgården, huset, alltsammans ... ska säljas. All glädje och drömska planer vänds tvärt på ända.

För skolbokning – kontakta Kulturpunkten på 031-369 32 99 eller biljett@kulturpunkten.nu

Bärarna är en alldeles egen, smittsamt rörlig föreställning som leker fram känslor av sorg, oro och förlust, men också pirr och förväntan. För hur är det när stora saker förändras? Att flytta. Att bli stor. Att stå mitt i en rörelse. Hur är det att vara barn i en värld där de vuxna pratar och pratar och pratar, om pengar som saknas, om att allt som är känt ska ta slut? Det blir lite sorgligt och allvarsamt, lite roligt och underligt – och ganska så vackert när bärarna hjälps åt. Hjälps åt att bära oro och hopp, att bära tungt och körsbärsbloms-lätt. Hjälps åt att bära varandra.

Bärarna (för barn 4-7 år) skapas av teamet bakom den hyllade föreställningen Signalisterna och rik på bilder och rörelse är den lättillgänglig för alla, även för den som ännu inte kan svenska så bra. Föreställningen bjuder på interaktiva inslag och är den första i projektet Rörelsen, som görs i samspel med barn – och vuxna! – i Västra Götalandsregionen.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Barnteater / Puppetry Art / Teater
150 kr

After Dagis © Varför Inte! Ons 4 Sep – Teater Sesam

Barnteater / Puppetry Art / Teater
135 kr

Maktens Doft Tis 10 Sep – Teater Sesam

Scenkonst / Teater
195 kr

Dr Jekyll och Mr Hyde Lör 14 Sep – Teater Jaguar