Artificiell Quiztelligens
Måndag 11 september – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
110 kr
Tid
17:30
mån 11 september
Speltid ca: 4 t 30 min

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

CP3O och R2D2, följ med på ett rymdäventyr, en nutidsanalys och ett quiz. Ett quiz som döpt sig själv. Deep fake och AI och chattbotar.

Dina filmrobotar bänkar sig i soffan, med vår verklighet – vad går gränsen för roboten idag? Och hur mycket roliga frågor kan du svara på? Kanske ska du be en robot om hjälp?

Den 11 september bjuder vi in till ett festligt quiz, mitt bland de gnistrande kristallkronorna och de röda sammetsgardinerna. Glittrig och fnittrig stämning utlovas, och för de som vet mest – fina priser! Vår quizmaster Rickard Stierna kommer under kvällen testa dina kunskaper.

För 110kr bjuds på du på live-underhållning, quiz och en vegetarisk buffé. Det här är quizet för dig som vill ha extra allt, kan lite om allt – men också för dig som kan mycket om lite. Buffén kommer stå uppdukad och vi har baren öppen för att stilla din törst. Med mysig stämning hjälper vi dig att hålla nerverna i schack. Det är dags att toppa laget, öva på ett tacktal och gnugga tankenöten ordentligt för att förvandla sand till guld. Quizet kommer äga rum två trappor upp i Kristallfoajén – som kvällen till ära går under smeknamnet Quiztallen.

Dörrarna och baren öppnar kl 17.30.
Quizet äger rum kl 19-21, baren stänger kl 22.
Du kan boka i lag om max 4 personer.

Quizmaster: Rickard Stierna
Medverkande: Matilda Sjöström

Varför ändra ett vinnande koncept? Vi är superglada att även denna quizsäsong få ackompanjeras av fantastiska Matilda Sjöström – Stora Teaterns eget Quiz-husband! Matilda kommer dyka upp med gäster på samtliga quiz under hösten och förgylla tillvaron för alla som lyckas knipa en plats.

Matilda Sjöström
Göteborgs älskling Matilda Sjöström är ena halvan av pianopop-duon Steget, som varit en självklarhet i Göteborgs musikliv sedan många år tillbaka. De har skrivit hitten ”Såna som du” och är precis färdiga med sitt tredje album. Sverigeturné pågår just nu men de ska såklart även ut å spela till våren när skivan släpps.

Matilda är också medlem i Nationalteaterns Rockorkester sedan tio år tillbaka, där hon bland annat sjunger Hanna från Arlöv och Ingelas sång. Som soloartist verkar Matilda under aliaset Det Brinner och skapar gråtdisco med extremt ärliga och starka texter även här, fast i en dansdriven pop. Hon har tidigare släppt två album tillsammans med Nils Dahl som duon Steget, ett album med bandet Äkta Kärlek som hon hade tillsammans med vapendragaren och bästa vännen Stina Velocette. Idag driver Stina och Matilda ”Sonya Studios” på Stigbergstorget i Göteborg.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Quiz
110 kr

Quiz på Stora Teatern – Nu blir det barnprogram Mån 16 okt – Stora Teatern

Quiz
110 kr

Ett Litet Quiz om Döden Mån 13 nov – Stora Teatern