Apocalipsync
Lördag 3 september – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
225 kr
Tid
19:00
lör 3 september
Information
Med miljontals visningar på Youtube och över 500.000 prenumeranter tar Luciano Rosso med oss till Apocalipsync. I hans magiska värld är han den enda som vet vad som väntar oss!

Ur pandemins karantän föddes Apocalipsync, en audiovisuell föreställning som nu ombearbetats till en scenkonstföreställning, och ska inta Stora Teaterns scen. Det är fysisk teater, mim och läppsynk. Det är rörande och humoristiskt, nervkittlande och magiskt.

Föreställningen är uppbyggd på 10 scener som avlöser varandra utan avbrott. En lek, en fysisk teaterföreställning och en fest. Luciano tar helt över det intima scenrummet med sitt expressiva spelsätt.

Apocalipsync tar oss till en intim och sårbar plats, där egendomliga och fräcka karaktärer vägleder oss in i en värld drabbad av kris, som dagligen blir mer och mer påverkad av teknik och sociala medier i vår ständigt uppkopplade värld. Genom skådespel och kropp, mänsklighet och andlighet utforskar han skiljelinjen mellan karaktärerna han skapat och sitt eget psyke.

Tillsammans med Alfonso Barón har Luciano Rosso turnerat världen runt med föreställningen Un Poyo Rojo, som också har spelats här på Stora Teatern 2019 och 2020.

Du kanske även gillar

EGEN REGI / Teater
420 kr

Britt-Marie var här – Marianne Mörck/Riksteatern Fre 30 sep – Stora Teatern

Familj / Puppetry Art / Teater
145 kr

Det Lilla Blå Lör 1 okt – Teater Sesam

Teater
150 kr

Jag är Betlehem Dawit Isaak Lör 1 okt – Angereds Teater