Apocalipsync
Lördag 3 september – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
225 kr
Tid
19:00
lör 3 september
Med miljoner visningar på Youtube och över 500.000 prenumeranter tar Luciano Rosso med oss till Apocalipsync. I hans magiska värld är han den enda som vet vad som väntar oss!

Ur pandemins karantän föddes Apocalipsync, en audiovisuell föreställning som nu ombearbetats till en scenkonstföreställning, och ska inta Stora Teaterns scen. Det är fysisk teater, mim och läppsynk. Det är rörande och humoristiskt. Nervkittlande och magiskt.

Föreställningen är uppbyggd på 10 scener som avlöser varandra utan avbrott. En lek, en fysisk teaterföreställning och en fest. Luciano tar helt över det intima scenrummet med sitt expressiva spelsätt.

Apocalipsync tar oss till en intim och sårbar plats, där egendomliga och fräcka karaktärer vägleder oss in i en värld drabbad av kris, som dagligen blir mer och mer påverkad av teknik och sociala medier i vår vår ständigt uppkopplade värld. Genom skådespel och kropp, mänsklighet och andlighet utforskar han skiljelinjen mellan karaktärerna han skapat och sitt eget psyke.

Tillsammans med Alfonso Barón har Luciano Rosso turnerat världen runt med föreställningen Un Poyo Rojo, som också har spelats här på Stora Teatern 2019 och 2020.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Göteborgs Dans och Teaterfestival / Teater
250 kr

Kid Koala – The Storyville Mosquito Fre 19 aug – GÖTEBORGS DANS- OCH TEATERFESTIVAL

Dans / EGEN REGI / Familj
225 kr

Cirkusbaletten Tor 1 sep – Stora Teatern

EGEN REGI / Familj / Musik
225 kr

Familjen Stråke Lör 10 sep – Stora Teatern