After Dagis© – Det Lilla Blå
Onsdag 14 september – Teater Sesam

Biljettinfo

Plats
Teater Sesam
Pris
150 kr
Tid
17:00
ons 14 september
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

After Dagis© är Teater Sesams teaterkoncept för mindre barn. För de kurrande magarna bjuder vi på barnens favoriträtt, pannkakor med sylt. Efter pannkaksserveringen njuter vi av föreställningen ”Det Lilla Blå”.

Med föreställningen ”Det Lilla Blå” presenterar vi frågor kring havens värld funktion och hälsa, dess myllrande och fantastiska liv och mångfald, och vikten av att bevara det för både oss människor och andra djur i världen,

Den lilla fisken Blå simmar och leker hela dagarna. Han lever med de andra fiskarna i en harmonisk och färgrik miljö. En dag simmar Lilla Blå längre än vad han gjort innan och upptäcker andra delar av haven och djuren och varelserna som bor där.

Under sin resa märker han något främmande som får honom att ge sig på ett viktigt uppdrag för att rädda sitt hem. Genom Lilla Blås ögon följer vi hur han tillsammans med valar, sjöstjärnor, koraller och inte minst publiken själv kämpar för ett blåare hav. De minsta barnen får på så vis involveras på ett närgånget vis i denna viktiga fråga som engagerar den unga publiken i frågor om hur vi kan bevara haven från alla typer av nedskräpning och utsläpp.

Från 2-5 år

Kontakta Teater Sesam på 031-24 80 23 / info@teatersesam.se för att köpa separata biljetter till föreställningen, eller för att anmäla eventuella allergier. OBS! Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda veganska pannkakor. För Gluten & Laktosintolerans behöver vi informationen i god tid innan ert besök.

För bokning av rullstolsplats, kontakta Kulturpunkten och föranmäl på 031-368 32 99 eller biljett@kulturpunkten.nu

Servering börjar kl 17.00 och föreställningen vid 17.45.

Du kanske även gillar

Barnteater / Scenkonst / Teater
120 kr

CORONAMYSTERIET Sön 11 jun – Teater ACTA Produktion

Teater
265 kr

Skymningsflickor Tor 24 aug – AB Stage Productions

Scenkonst / Teater
255 kr

Jag ser allt du gör Ons 6 sep – Hagateatern