INSTÄLLD After Dagis – Alma och Ayo på väg hem
Onsdag 22 april – Teater Sesam

Biljettinfo

Plats
Teater Sesam
Pris
160 kr
Tid
17:00
ons 22 april
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Att kunna gå på teater tillsammans ska vara så enkelt och roligt som möjligt tycker vi, därför bill vi underlätta för föräldrar att ta med barnen på teater en vardagskväll!

För de kurrande magarna bjuder vi först på barnens favoriträtt, pannkakor med sylt. Efter maten välkomnar vi er till at njuta av vår aktuella föreställning ”Alma och Ayo på väg hem”

Alma och Ayo är en föreställning där barnen själva kan känna igen sig i lek och fantasi, som tar tillvara på deras förmåga att se magiska detaljer i det vardagliga, och upphöjer fantasin till verklighet inom teaterns ramar.

Det är en helt vanlig dag, Alma och Ayo är på väg hem från förskolan. Dom hoppar och sjunger, busar och leker. Sakta börjar molnen täcka över himlen, och medan regnet faller flödar deras fantasi. Med figurer från välkända sånger som sällskap följer vi med på en upptäcktsfärd i världen och med djuren runtomkring oss.

Från 2 år

Insläpp och mat 17:00

Föreställningen börjar 17:45

 Kontakta Teater Sesam 031-24 80 23 för att köpa separata biljetter till föreställningen, eller för att anmäla eventuella allergier.

Du kanske även gillar

Teater
175 kr

MALMÖ STADSTEATER HISTORISKA SYSTRAR Tor 28 maj – Stora Teatern

Teater
420 kr

En natt i den svenska sommaren Fre 5 jun – Stora Teatern

Scenkonst / Teater
500 kr

Support Ticket Lör 1 aug – GEST – Gothenburg English Studio Theatre