A Jazzy Christmas
Torsdag 23 december – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
375 kr
Tid
19:00
tor 23 december
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Vi är stolta över att fira jul med den här stjärnkvartetten igen – den här gången med nya insatser till repertoaren av deras speciellt utvalda jullåtar.

Cæcilie Norby är inte bara bland eliten av Skandinaviens jazzsångare, utan också en ledande och kritikerrosad artist på hela den europeiska jazzscenen med en rad släpp på både det legendariska skivbolaget Blue Note och nu på det prestigefyllda tyska skivbolaget ACT. Hon har upprepade gånger introducerat publiken till fantastisk och mångsidig vokalmusik. På denna unika julkonsert bjuds publiken på nära håll interaktion och improvisation i världsklass.

Med henne finns en svensk all star trio deluxe: Ulf Wakenius är en jazzgitarrist av Guds nåd, som bland annat innehar den mest eftertraktade jazzgitarr stolen på tio år, nämligen i Oscar Petersons kvartett. Lars Danielsson har utsetts till “Bästa internationella basspelare” av tyska Grammy Echo Awards tre gånger i rad. Magnus Öström är trummästare i europeisk jazz och var från början till mål en tredjedel av den legendariska Esbjörn Svensson Trio.

CÆCILIE NORBY (Vokal / DK)
ULF WAKENIUS (Guitar / SE)
LARS DANIELSON (Bass / SE)
MAGNUS ÖSTRÖM (Drums / SE)

Du kanske även gillar

Musik / Scenkonst
215 kr

Fransk kärlek rostar aldrig Lör 1 okt – ADAS teater

EGEN REGI / Musik
620 kr

Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu Sön 2 okt – Stora Teatern

Barn / Berättande / Musik
155 kr

Fågelfabler Lör 8 okt – Big Wind