Under Produktion
Rörelsebaserad scenkonst med rötter i fysisk teater

Under Produktion är en nomadiserande frigrupp som skapar rörelsebaserad scenkonst med rötter i fysisk teater. Gruppen har funnits sedan 2013 och konstnärliga ledare är Ulrica Almgård Z och Åsa Gustafsson.

Under Produktion är en nomadiserande plattform för scenkonst. En mötesplats för skilda aktörer där det är högt i tak och grunden handlar om en undersökande inställning till scenkonst. Vi jobbar utifrån undersökning och processinriktat arbete där vi bjuder in andra scenkonstnärer för att skapa nya projekt.

Vår vision kring scenkonst är att skapa intryck och göra skillnad. Vår konstnärliga undersökning rör sig ofta i gränslandet mellan vår inre och yttre verklighet. Vårt gemensamma intresse för en fysisk gestaltning är vår källa och styrka. Vi jobbar utifrån undersökning och processinriktat arbete med fokus på kroppens fysiska upplevelse/utlevelse.

Vi har tidigare skapat föreställningar som ”Det är min dag idag”, ”Whaoww” och ”Ingen Kärlekshistoria” och som spelat på scener såsom Adas musikaliska teater, Borås Stadsteater, Aktör & Vänner samt på Tokalynga teaterfestival. Vi finns på Facebook och Instagram under @underproduktion