Musikteater Jag är här nu!

Svängiga, varma och upplyftande musikteaterföreställningar för 3-100 åringar!

Sedan 2008 har Musikteater Jag är här nu! skrivit och framfört musikteaterföreställningar för barn och unga och vuxna.   Med humoristiskt tilltal, musikaliskt berättande och livemusik speglar Jag är här nu! i sina musikteaterföreställningar frågor kring identitet, genus, känslor och relationer.

I höst spelar vi den uppskattade musikföreställningen Skrattkorven och Surstruten i höst. 30kr/ elev! Med svängig musik och sprittande refränger träffar vi kompisarna som flyger som fåglar, skrattar som korvar, surar som strutar och smakar på det magiska ordet förlåt… Vi möter även monstret som bor i magen, gör som det vill, busar och bråkar, och som tittar fram när man minst anar det. Kan man dansa bort sitt monster? Hur ser just din monsterdans ut?  BOKA BILJETT HÄR. (länk)

I februari 2018 har vi premiär på vår nya föreställning Stora Lilla, från 3år. – Om det stora och det lilla i oss. Hur länge är man liten? Går det över när man blir stor? Så frågar Stora Lilla.

Vi kommer även under 2018 spela den uppskattade föreställningen Tantpresidenterna från 9 år.

Jag är här nu! intresserar sig för den alternativa berättelsen, och skapar sina föreställningar i gränslandet mellan musik och teater. Vi intresserar oss för teman som rör genus, identitet, självkänsla och upplevelsen av musik!

Gruppen startades 2008 av Nadina Pundins, Harriet Ohlsson och Lisa Ladberg och har sedan dess spelat för över 150 000 barn och ungdomar i hela Sverige. Alla föreställningar hittills, är skapade av gruppen i samarbete med Lars Eric Brossner, regissör på Folkteatern i Göteborg.

Medlemmarna har bakgrund som frilansande musiker och skådespelare. Tillsammans skriver vi texten, musiken och manus till våra föreställningar.

Se www.jagarharnu.se för mer info.