Good Harvest
Tisdag 6 november – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
250 kr
Tid
19:00
Datum
tis 6 november

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Good Harvest är musikalisk eufori för musikälskare. Intressant, lekfullt oväntat och enormt vackert är ord som ger en bild av Hanna Enlöf och Ylva Erikssons samspel.

Vad de menar med att kalla sig musikaliska tvillingar blir klart när man hör deras röster som sammansvetsat leker fram med ett gitarrspel som rymmer klangen av en hel symfoniorkester. Good Harvest har något speciellt tillsammans, något som också blivit en självklar del av den svenska musikscenen.

I år fyller de båda 28 och firar därmed “halvlivsjubileum” som musiker tillsammans – och mycket har hänt sedan de träffades i hemstaden Falun som unga.

Under hösten 2016 släppte Good Harvest sin tolkning av Joni Mitchells “Woodstock” I en livevideo som snabbt blev en internationell viral succé med flera miljoner visningar på Facebook. Efter det har karriären kantats av succéer. Deras hyllade debutalbum “In A Life And Place Like This” släpptes våren 2017 och följdes av turnéer tillsammans med bland andra Per Gessle och Kris Kristofferson.

Förutom att ha spelat på några av Sveriges största scener har duon även gjort TV-framträdanden på bland annat Idrottsgalan och Moraeus Med Mera, spelat runtom i både Europa och USA och utnämnts till ”Årets Band” vid Dalecarlia Music Awards.

Alla speltillfällen

Du kanske även gillar

Dans / Konsert / Musik
295 kr

Niki & The Dove // Tigern och Svanen Tis 30 Okt – Stora Teatern

Konsert
350 kr

Fatoumata Diawara Ons 31 Okt – Stora Teatern

Konsert / Musik
250 kr

BBB & Anders Jormin, Lena Willemark och Karin Nakagawa // Träd av ljus Sön 11 Nov – Stora Teatern