Från jorden till månen
Tisdag 23 oktober – Teater Jaguar

Biljettinfo

Plats
Teater Jaguar
Pris
125 kr
Tid
10:00
Datum
tis 23 oktober
Information

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

En fartfylld, strapatsfylld och musikalisk föreställning om att färdas och överleva i en kanonkula med destination månen.

De tre vännerna Herr Nicole, Madame Michelle och Mr Barbie är väldigt uttråkade. De längtar bort efter nått…större…tyngdlöst… med krångliga mattetal, mera sprängstyrka och högre höjder… och allt detta kanske finns på den plats som ej går att se från vår jord: Månens baksida. Det ska visa sig att Mr Barbie har en supermodernt rymdfarkost (á la mode de Paris 1870) i sitt garage! Det enda han saknar är mod…

Från Jorden till Månen är en tyngdlös fantasi baserad på Jules Vernes roman från 1865. Det är en berättelse om att längta både bort och hem. En dröm om hönor som sjunger Beethoven, det hemtrevligt sprakande ljudet av opera på vevgrammofon och den ljuva doften av stekta ägg.

Medverkande: Emelie Sigelius, Niklas Säwström och Jonas Franke-Blom. Manus inspirerat av Jules Vernes roman: Niklas Säwström och ensemblen. Koreografi: Veera Suvalo Grimberg Musik av Jonas Franke-Blom, Puccini, Wagner, Debussy, Beethoven och en smula Édith Piaf.

Du kanske även gillar

Musikteater / Scenkonst / Teater
200 kr

Camilla försvann Ons 30 Jan – ADAS musikaliska teater

Litterär förlaga / Scenkonst / Teater
220 kr

Anteckningar från ett källarhål Lör 16 Feb – Göteborgs Dramatiska Teater

Barnteater / Musikteater / Teater
50 kr

Barnmattan // Lullabies from around the world Sön 24 Feb – Musikens Hus